• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Nora Legrand med catchy countrydebut

Rocksport Promo jobber nå med Nora Legrand som er en fremadstormende artist i det norske countrymiljøet. Hennes debutplate Devotion handler om en ung kvinnes kjærlighetsliv. Om den første, og de som kommer etter. Om lengsel, valg og tilhørighet. Nora Legrand er klar for å dele sin reise med resten av verden.
31. Januar slipper Nora sin første EP og i februar legger hun ut på turné for å formidle sangene sine for publikum. Med seg har hun fantastiske musikere, blant annet er Kylie Kay Anderson på mandolin flydd inn fra Tennessee. Når Nora Legrand går på scenen kan man vente seg deilig akustisk country, silkemyke koringer, catchy melodier og sjelfull sang. Legrand skriver låter som setter seg dypt i hjertet, og hun beveger seg stødig i countrylandskapet, samtidig som hun blander inn elementer fra pop, soul og roots fra Appalachia.

Nora Elise Legrand Gjerdset som er hennes fulle navn, er fra Romsdalen og bosatt i Oslo. Hun har bodd i Tennessee, og musikken hennes viser at hun hører litt hjemme i Romsdalsalpene, og litt hjemme i Appalachianfjellene. Hun har tidligere vært aktiv med band som «About You» og «Dusty Roads». I fjor høst slapp hun sin første singel «Out In Time», som fikk fine kritikker.