• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Nye utgivelser fra Odin Landbakk, Trond Helge Johnsen og Therese Ulvan

Rocksport Bookings promoavdeling har jobbet med 3 utgivelser siste uken.

5. april kom første singel, «Olsen på strekk» fra Odin Landbakk. Sangen handler om skippertak. - det å ikke ha klar løsningen og dermed gjøre ting i siste liten. Man drar og strekker ut tiden og gjøremålet som en seigmann. Det blir det av og til gode resultater av, fordi noen arbeider best under press. «Olsen på strekk» er et gammelt utrykk fra Kristiansund og betyr seigmann. Odin har selv skrevet låten og har latt seg inspirere av norsk folkemusikk. Låta roteres for tiden på NRK Møre og Romsdal.

Trond Helge Johnsen er artisten som har noe ekte å fortelle oss. 12 april 2019 debuterte han med singelen «En rastløs sjel». I låten «En rastløs sjel» formidler Trond Helge et tydelig kjærlighetsbudskap, i lys av en skyggeredd skikkelse. Singelen er Trond Helges første låt under eget artistnavn. Låten vaker i et klassisk country- og poplandskap med klare assosiasjoner til majestetiske band som Crosby, Stills & Nash og The Band.  I sommer vil dere få høre blant annet denne, og andre låter Trond Helge skal teste ut på sitt publikum. I 2020 følger han opp med blant annet en duo-turnè med Henning Kvitnes.

Fastfood love er første singel fra Therese Ulvans fjerde album «I am», som kommer i 2020. Tittelen gjenspeiler en artist som har landet både personlig og musikalsk.  Sjanger er rock/funk/soul og komposisjonene er originalt materiale. Therese søker etter hva musikk kan bety og hvilken rolle det har i samfunnet.  «Fastfood love», - et skråblikk på overfladiskheter i vår hverdag.