• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Trine Rein med ny singel

To av Norges dyktigste og mest erfarne sangere, Trine Rein og Ole Børud, har gått sammen i studio for å spille inn en lekker popduett med tittelen Where do we go – Singelen ble sluppet  18. januar 2019.
Trine Rein er for tiden høyaktuell som deltager i sesong 8 av Hver gang vi møtes på TV2, og slipper sin nye singel dagen før programmet med ‘Trines dag’ vises på skjermen.
Ole Børud kom til semifinalen av fjorårets programserie Stjernekamp i NRK, og fikk med dette vist hele Norge hvilken fabelaktig sanger han er. Da Trine Rein lurte på hvilken sanger hun skulle invitere som sin duettpartner på den nye låten var ikke valget vanskelig. Hun ønsket en sanger som mestrer hele pop-, soul-, funk-, og country-registeret, og Ole Børud kom opp som det perfekte valget.  I fjor høst gikk Trine Rein i studio for å skape nytt låtmateriale for tiden fremover, og med dette går startskuddet for markeringen av Trine Reins 25 års jubileum som internasjonal artist i Norge. Det er nå tjuefem år siden hun slo igjennom med et brak i Japan med låten Just Missed the Train, og fulgte opp med låter som Stay With me Baby, Torn og Do You Really Wanna Leave me This Way, for å nevne noen. Hun har vunnet en Spellemanspris og vært nominert til to, vunnet NRKs The Hit med låten Story of Love, fikk finaleplass i NRKs Stjernekamp, og har vært med på utallige musikalske oppsetninger og samarbeid gjennom 2000-tallet. Hun sto også bak suksessforestillingen Vilt&Vakkert som hun gjorde i samarbeid med ektemannen, Lars Monsen, og gjennomfører siden 2011 hvert år sin egenproduserte juleturné Julegaven med flere titalls konserter for hver turné.
Trine Rein er en aktiv artist som spiller mellom 80-100 live konserter i året, og har i løpet av karrieren utgitt 6 studioalbum, 2 live album og et best-of album i tillegg til mange enkeltstående singler.
Where do we go er skrevet av Bernt Rune Stray, Hans Petter Aaserud, Aleksander With, Lisa Miskovsky, Berent Philip Moe og Trine Rein. Teksten fanger øyeblikket der to mennesker bestemmer seg for å gå fra hverandre, men likevel er usikre på om det er den rette avgjørelsen.

Produsert av: Bernt Rune Stray og Bjørn Erik Pedersen
Miks/mastering: Bjørn Erik Pedersen
Gitarer: Bernt Rune Stray
Vokal, lead: Trine Rein og Ole Børud
Vokal, kor: Trine Rein og Ole Børud
Studio: Whiteroom Studio, Asker