• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
Tea Megaard

Tea Megaard

Tea er bare 15 år men har allerede rukket å gjøre seg bemerket, - sist som pauseinnslag på NRK ‘s MGP jr. finale 2017 på Telenor Arena foran 15 000 publikummere og 1 million tv-seere. I Kristiansund var det stappfullt på Havnekontoret da hun solgte ut egen konsert i mars. Tea er en meget spennende låtskriver/sanger fra Averøy som med egenskrevet materiale, Loop-Station, kassegitar og en særegen stemme, klarer å trollbinde publikum.

Låta ”The Fight” ble anbefalt og fikk god omtale på NRK P3 Urørt og Tea er stadig vekk innom NRK Møre & Romsdal og spiller live, og prater om nye sanger og innspillinger. Av andre meritter har Tea vunnet Retrofestivalens talentkonkurranse i Valsøyfjorden, og Ung-Artiststipend 2017 på Skjervafest, som inkluderer innspillingstid i Dreamfarm Studios i Surnadal og konsert på festivalen. Tea går i studio i løpet av våren og vi gleder oss til mer musikk fra en spennede artist. I sommer er hun booket på mange festivaler.
Tea stiller solo og/eller med et knallsterkt band hvor hun har med seg ingen ringere enn Odin Landbakk på gitar, Tarald Kongshaug på bass og August Nikolai Kristiansen Cancino på trommer.

Hør låtene til Tea på Urørt NRK P3

(Foto: Odd Inge Teige)