• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
Sanne Kvitnes

Sanne Kvitnes

Stemmeprakt. Innlevelse. Tekstforståelse. Utsøkt musikalitet. Dette er kun noen få av de superlativene man kan bruke på Sanne. Hun når utover scenekanten og inn i sjelen og hjertet ditt – og blir der. Fordi det er på scenen Sanne trives best – gjerne i full utfoldelse med teater, sang og dans. Hun viser fram en musikalsk bredde, treffsikkerhet og modenhet som er meget uvanlig for hennes unge år, og har også vist et talent for både regi og som tekstforfatter.

De siste to årene har hun spilt Inger Marie Soot i «Soot Spelet» i sluseamfiet på Ørje, sammen med bl.a Dennis Storhøi, Samuel Fröler og Alexander Rybak. Denne forestillingen vil det og bli mulig å se juni/juli 2017.  

Det hele startet som Klatremus i barnehagens produksjon av Hakkebakkeskogen, for da åpnet det seg en ny verden for henne. Hun har som barn og ungdom deltatt i utallige teaterforestillinger på lokalt plan, men har de siste årene jobbet som freelance skuespiller og sanger i Østfold.
Hun har blandt annet gestaltet Askepott i «Tre nøtter til Askepott» og Alida i «Frihetsspranget» i Brottet Amfi, og har spilt på utallige events for bl.a. Arbeiderpartiet, Sparebank 1og Østfold fylkeskommune. 

Sommeren 2016 deltok hun med sin far, Henning Kvitnes, på Tv2s «Allsang på Grensen». Og Oktober 2017 vil du kunne se henne på Nrks «Beat for Beat» for første gang.

Sanne Kvitnes kan tilby et stort reportoar, med musikk fra Evert Taube til Liza Minelli, med sanger fra Musikaler som spesialitet.