• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
Claudia Scott

Claudia Scott

I 2022 markerte Claudia Scott 30 år som soloartist. Albumet Flowers & Thornes med superhit "Heard you on my radio", satte ettertrykkelig fart på Scott`s solokarriere. Claudia Scott har også vært innom TV 2 populære programserie «Hver Gang Vi Møtes» der pressen stadig omtalte henne som ”Rockens Førstedame”, og ”Norges Americanadronning”.

Høsten 2019, og tre år etter spellemannsnominerte og kritikerroste “Let The Ribbons Fly”, slapp hun sitt åttende album "Restless Souls" til nok en gang supre kritikker.

Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock, americana og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet. Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner.
Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA, i tillegg til å være en ettertraktet musiker for en rekke store artister.