• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.comGreat Tide slipper første singel fra kommende album! 10. mai 2024 - Etter suksessen med deres debut-EP, er Great Tide tilbake og klare for å levere mer musikalsk magi. I dag slipper bandet første singel "A Good Way to Spend Time" fra det kommende albumet

"Endelig kan vi dele mer musikk!" utbryter Jonas Anker, bandets bassist og vokalist. "Vi har lengtet etter å komme tilbake til studioet og gi ut ny musikk, og vi håper virkelig at det vi har jobbet med vil begeistre publikummet." "Innspillingen av 'A Good Way to Spend Time' fant sted i Polyfon Studio i Bergen i juli 2023," avslører Anker. "Etter en intens uke med kreativ utfoldelse har vi klart å fange essensen av hva Great Tide står for. Denne gangen lover vi låter med enda mer futt i!"

Great Tide, et band dannet i 2022, har allerede etablert seg som en kraft å regne med på den norske musikkscenen. Etter en rekke konserter landet rundt og utgivelsen av deres debut-EP i 2023, er bandet nå klare for å erobre lytternes hjerter med sitt kommende album. Med en uovertruffen kjemi i studioet har Great Tide skapt en samling låter som oser av energi og ekte rocke-ånd. Medlemmene Jonas Anker Paulsen, Odin Landbakk, Andreas Utne Friestad og Torbjørn Borge står samlet bak den nye singelen og ser frem til å dele mer av deres lidenskap for musikk med fansen. "A Good Way to Spend Time" er tilgjengelig på alle digitale plattformer.
Ta en lytt og bli med på Great Tides musikalske reise.

Adresse

Juveveien 12
3060 Svelvik

Kontakt booking

Reidun Berntsen - Daglig leder / Booking
Telefon: (+47) 958 37 607
E-post: reidun(at)rocksportbooking.com

Kontakt marked

Dag Inge Landbakk - Marked / Promotion
Telefon: (+47) 955 57 430
E-post: dlandbakk(at)hotmail.com

Firmainfo

Orgn: 931699113 

Personvern
Kopirett ©2023 Rocksport Booking. Alle rettigheter reservert. Webdesign ©2023 Web Norge