• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.comOdin Landbakk band

ODIN LANDBAKK REPRESENTERER NORGE I EUROPEAN BLUES CHALLENGE 2024

Odin Landbakk Trio er valgt ut til å representere Norge i neste års European Blues Challenge. Bandkonkurransen blir i 2024 avholdt i Portugal. Avgjørelsen om deltakelse ble tatt gjennom en avstemming blant de norske medlemmene i European Blues Union. Odin Landbakk ble enstemmig valgt.

Suksessen til Nordmørsbandet ser ikke ut til å avta. Nå blir det nok en tur utenlands. Den årlige Europeiske bandkonkurransen blir i 2024 avholdt i Braga, Portugal helga 4. – 6. april.  Tre dager, med semifinaler torsdag og fredag, og grand finale lørdag der åtte finalister konkurrerer. Her vil bluesfolk fra mer enn 30 nasjoner samles. Arrangementet har tidligere vært avholdt I Berlin, Brussel, Toulouse, Riga, Torrita di Siena, Horsens, Hell, Azorene, Malmø og Chorzow. Helga har hvert år samlet en stor gruppe norske tilreisende.
Arrangementet inneholder i tillegg til bandkonkurransen også årsmøte i European Blues Union, et bluesmarked, jam session og konsert med nasjonale band. 

Fremgangen fortsetter altså. I sommer ble det kjent at Odin og bandet skal til Mississippi og Memphis Tennessee i USA og delta på the International Blues Challenge 12 dager i januar 2024, etter at de vant Union Blues Cup finalen på Notodden Bluesfestival i 2022. Bandet for tiden ute på sin største turnè der de i år har spilt fire konserter i Tyskland og nærmere 40 konserter i Norge når året er omme. Bandet er fra Kristiansund der Odin Landbakk spiller gitar og synger, yngre bror Haakon Landbakk spiller bass, og August Cancino fra Averøy spiller trommer. De tre unge musikerne fra Kristiansund tar sin musikkarriere svært seriøst, og de jobber målrettet. Med sine gode musikalske ferdigheter har de gjort seg bemerket på klubber og festivaler i perioden som Union Bluesband.

2023 og 2024 ser ut til å bli svært gode år for Odin. I mai vant Odins gitarensemble på Universitetet i Agder den gjeveste prisen, the Grand Prize i the International Collegiate Guitar Ensemble Festival (ICGEF) for tolkningen av King Crimsons «21st Century Schizoid Man». Odin Landbakk vant også solistpris i klassen for «Outstanding Soloists».
Odin andre band Great Tide, vant i juni Uhøyrt finalen 2023 på Bryne, og har tegnet platekontrakt med Norwegian Sound som ga ut bandets andre singel fredag.

Odin vant Norske Talenter på TV2 i 2015 og ga ut sitt debutalbum «Speilvendt» i 2019 med Claudia Scott som produsent. Til tross for kun 21 år i alder, har han allerede opparbeidet seg en musikalsk CV det står respekt av.

 

Adresse

Juveveien 12
3060 Svelvik

Kontakt booking

Reidun Berntsen - Daglig leder / Booking
Telefon: (+47) 958 37 607
E-post: reidun(at)rocksportbooking.com

Kontakt marked

Dag Inge Landbakk - Marked / Promotion
Telefon: (+47) 955 57 430
E-post: dlandbakk(at)hotmail.com

Firmainfo

Orgn: 931699113 

Personvern
Kopirett ©2023 Rocksport Booking. Alle rettigheter reservert. Webdesign ©2023 Web Norge