• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
Tea Megaard

Tea Megaard

Tea er en låtskriver/sanger fra Averøy som med eget materiale, Loop-Station, kassegitar og en særegen stemme, klarer å trollbinde publikum. I fjor ga hun ut to singler hvor "Your'e such a sh..." gikk rett inn på New Music Friday på Spotify. Nå jobber hun med sitt debutalbum som har planlagt utgivelse i løpet av 2021.

Tea har gjort seg bemerket som pauseinnslag på NRK ‘s MGP jr. finale på Telenor Arena foran 1 million tv-seere. I Kristiansund var det stappfullt på Havnekontoret da hun solgte ut to konserter i fjor.

Hennes debutsingel ”The Fight” fra 2017 ble anbefalt og fikk god omtale på NRK P3 Urørt og Tea er stadig vekk innom NRK Møre & Romsdal og spiller live, og prater om nye sanger og innspillinger.  Tea har tidligere vunnet Retrofestivalens talentkonkurranse i Valsøyfjorden, og Ung-Artiststipend 2017 på Skjervafest.Og Drømmestipendet 2018.
Tea stiller solo og/eller med et knallsterkt band hvor hun har med seg ingen ringere enn Odin Landbakk på gitar, Tarald Kongshaug på bass og August Nikolai Kristiansen Cancino på trommer.

Tea på Spotify

Hør låtene til Tea på Urørt NRK P3

(Foto: Odd Inge Teige)