• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Henning Kvitnes

Henning Kvitnes deltok  i TV2-suksessen "Hver gang vi møtes" 2016, til stor glede for seerne. Samme år samlet han band og delte scenen med Claudia Scott til utsolgte hus overalt. Kvitnes har i en årrekke stått for den ene landeplagen etter den andre. I fjor var han på ny utsolgt suksessturné, denne gang sammen med Unni Wilhelmsen.

Henning Kvitnes er en av landets mest populære artister i sin sjanger med låter som “Back To Little Eden”, “Evig eies”,  "Sommarnatt i Bohuslän", “Guttær”, “Sånne som oss” og mange fler.
Ikke alle artister kan skilte med en så omfattende låtkatalog som Henning Kvitnes. Kvitnes har blitt hedret med flere priser for sin låtskriverkunst og høres jevnlig på radiokanalene.
I bånn er  Kvitnes en gammel rocker, og  startet karrieren på midten av -70 tallet. Frem til 1991 ga han ut album på engelsk. Publikumsfavoritt "Back to Little Eden”, 1987, er fremdeles en etterspurt låt på konsertene. I 1991 kom det Norsk-språklige albumet “Veien hjem” og derfra har det bare gått oppover. 

Våren 2014 slapp han sitt hittill siste album “Jada…..vi elsker!”, hvor singelen “Opp fra veien ned”, ble årets hit fra Kvitnes. I februar 2017 kom første singel ”Gla i den du er” fra et splitter nytt album som er planlagt utgitt i løpet av 2018.  Singelen har vært listet på Radiokanalene siden utgivelsen, og i fjor sommer kom singelen ”Blå resept”som ble fremført live på Allsang på grensen på TV2