• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Natasja Holmboe

Natasja Holmboe er en svensk sanger og låtskriver som er født og oppvokst i Gøteborg. Høsten 2016 slapp hun sitt debutalbum Sväva över stan. Albumet er et oversettingsprosjekt med Natasjas svenske tolkninger av norske deLillos sine låter. Med store deler av slekta i Norge oppdaget Natasja allerede som barn bandet deLillos, og for noen år siden fikk hun idéen å oversette tekstene til svensk.

Da noen av tekstene var klare, kontaktet hun Lars Lillo-Stenberg og ba om tillatelse til å få spille inn et album med sine tolkninger av hans låter. Lars syntes idéen var spennende, og alle var positive til å gi ut låtene på svensk. Oversettelsene ble flere og flere, og til slutt ble musikere skaffet til innspilling i Nacksving Studio i Gøteborg. Natasja har med sin varme stemme satt et personlig preg på tekstene når hun tolker musikken. Sammen med produsent og musiker har hun skapt et nytt og eget utrykk. Hun sier selv “…att göra deLillos som deLillos vore meningslöst, de har ett helt eget sound och behöver inga kopior. Det meningsfulla i det här projektet är att göra deLillos som Natasja Holmboe”.

Forventningene til Natasja er skyhøye og høsten 2016 har hun fått vist seg frem for deLillos eget publikum som support for deres publikum. Natasja skriver nå egne låter som vil bli sluppet i løpet av det neste året.