• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
Hanne Boel

Hanne Boel

Danske Hanne Boel har en lang karrière bak seg med flere vellykkede plateutgivelser. Hun debuterte som soloartist i 1988 med albumet Black Wolf og har hatt stor suksess i hele Skandinavia. Hanne Boel siste album hadde release i 2020. Dette var hennes første studioalbum på åtte år.

Albumet er skrevet av henne selv og innspilt med komp fra gode venner. På livefronten gjør Hanne Boel det hun er best til og elsker mest, nemlig å synge sammen med sine musikere foran et publikum. Målet er å gi publikum en fantastisk opplevelse og litt ettertanke. Publikum kan forvente en kombinasjon av det utprøvde, det nye, soul, bluesy og jazzy – alt det som har gjort Hanne Boel til den artisten hun er i dag. På sin akustiske turné spilte hun egne hits fra fortiden så vel som nåtiden.

Hanne Boel er klar med turne 2021. Alle 13 album har nådd «Topp 20» i Norge  – På hennes siste «Boels best» har hun samlet noen av sine største hits. Hun går ikke nostalgisk etter tidligere hits, men nytolker fortid og kombinerer repertoaret med egne og andres låter som Hanne har et hjerte for.