• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
Knut Marius Djupvik

Knut Marius Djupvik

I 2013 ble Knut Marius Djupvik Norgeskjent etter at han gikk av med seieren i The Voice – Norges beste stemme. Høsten 2020 vant han Stjernekamp på NRK.  Knut Marius jobber for tiden med låter til nytt album og ga ut sin første singel i fjor. I vinter 2021 er han igang med en omfattende turnè som ser ut til å bli greit gjennomført til tross for at vi er midt i en pandemi.

I juni 2014 slapp han EP'en SET med den tilhørende singelen Easy og i november 2016 kom singelen «Satisfy You» som har titusenvis av avspillinger i Norge, Sverige og USA.Knut Marius har siden fylt rollen som Judas i Jesus Christ Superstar to ganger og vært med i ABBA-showet «Thank You for the music». I 2018, 2019 og 2020 var han på juleturné med Ole Edvard Antonsen. I tillegg reiser han rundt som soloartist med ulike orkestre, band og kor, og figurerer som frontmann i 11-mannsbandet RED HOT. Red Hot spiller for det meste egenskrevet musikk innenfor blues/rock/jazz/soul–sjangrene og har hatt fast plass på Moldejazz siden 2008.

Knut Marius Djupvik kommer fra Tomrefjord. I 2012 fullførte han en mastergrad i rytmisk musikk ved Universitetet i Agder. Etter endt utdanning flyttet Knut Marius til Oslo og har siden levd av musikken. Knut Marius hadde også en av hovedrollene i Chess høsten 2018 som sjakkspilleren Freddie.