• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com
Claudia Scott

Claudia Scott

Claudia Scott markerte 25 år som soloartist i 2018 og var en av artistene i «Hver Gang Vi Møtes» der pressen stadig omtalte henne som ”Rockens Førstedame”, og”Norges Americanadronning”. Tre år etter spellemannsnominerte og kritikerroste “Let The Ribbons Fly”, ga hun ut sitt åttende album "Restless Souls"som kom ut i september 2019 til nok en gang supre kritikker.

Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock, americana og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet. Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner.
Hun har mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA, i tillegg til å være en ettertraktet musiker for en rekke store artister.

Det er på veien Claudia Scott trives best, og etter å ha slitt landeveien med bl.a. danske Poul Krebs og vår egen Henning Kvitnes, har hun de siste årene fokusert på eget band.

Med seg på scenen har hun stjernelaget:
Jørun Bøgeberg: vokal, bass, el-dola
Olaf Olsen: vokal, trommer
Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar
Kenneth Bjørdal: Hammond, tangenter
Hun selv trakterer diverse gitarer, harmonica, mandolin