• Ta kontakt:
  • (+47) 958 37 607
  • reidun(at)rocksportbooking.com

Trine Rein

Trine Rein er en av få norske artister som har solgt mer enn en million plater med internasjonal suksess, og er utvilsomt en av Norges beste kvinnelige vokalister. I 2019 feiret Trine Rein 25 år som internasjonal artist, og var en av deltakerne i den åttende sesongen av TV2 suksessen «Hver Gang Vi Møtes». 
I fjor fylte hun 50 noe som ble markert med konsertforestillingen med den lett ironiske tittelen "Femti, feit og bitter" på Chat Noir i november.

Med en nesten fullbooket kalender for 2020/21 er Trine Rein en høyaktuell artist og sanger. Hun slo igjennom med et brak i Japan med låten Just Missed the Train, og med låter som Stay With me Baby, Torn og Do You Really Wanna Leave me This Way i bagasjen er resten historie. Hun har vunnet Spellemannpris, vært med i utallige TV-program, musikalske oppsetninger og spennende samarbeid gjennom 2000-tallet. Hun sto også bak suksessforestillingen Vilt&Vakkert som hun gjorde i samarbeid med ektemannen, Lars Monsen, og gjennomfører siden 2011 hvert år sin egenproduserte juleturné Julegaven med flere titalls konserter for hver turné.

Programserien i TV2 bød på mye selvransakelse og sterke øyeblikk, og singelen Live&Forgive ble en naturlig oppfølger til alle opplevelsene på Kjærnes gård. Dette er en vakker og personlig mid-tempo poplåt som kan hjelpe flere til å kvitte seg fra gammel bagasje, og se fremover til et friere liv. Teksten handler om å tilgi, og å komme seg videre i livet. Det er også laget en musikkvideo til Live&Forgive, filmet henholdsvis i Norge og Frankrike. Låten er skrevet av Bernt Rune Stray, Kine Nesheim, Hans Petter Aaserud og Trine Rein.

På scenen:
Trine Rein akustisk: Med Aleksander Sjølie, gitar og tangenter

Trine Rein m band:
Jan Holberg, bass
Arild Følstad, tangenter
Per Ole Iversen, trommer
Jostein Pedersen, gitarer

Sjekk ut Trine Rein på:
Tidal: http://bit.ly/2c8wJzL
Spotify: http://bit.ly/2bNKMdk
Deezer: http://deezer.com/album/13822276
iTunes: http://apple.co/2cj8GjA